Media SAT img

Drumul Afacerii tale e mai lin la Business Class!

Fie că ai nevoie de acces la Internet sau Telefonie, de un Data Center de încredere sau de servicii SMS pentru comunicarea cu clienții tăi sau pentru încasarea produselor şi serviciilor tale, noi îți oferim soluții complete, inteligente şi prietenoase la calitatea excelentă cu care ne-am obişnuit partenerii şi clienții.

De 25 de ani suntem furnizorul lor de încredere şi unul dintre principalii operatori telecom B2B din România. Alătură-te lor la Business Class!

Află mai multe
Media SAT img

Servicii Centrală Telefonică Virtuală VoIP

Bazate pe tehnologia Cloud Computing, serviciile Alonia Business îți oferă mai mult decât o centrală telefonică normală! Vei avea libertatea de a te conecta din locații multiple, poți lucra de oriunde, chiar şi de acasă şi vei avea posibilitatea să comunici pe interioare cu angajații sau colegii tăi oriunde şi oricând.

Alonia Business este serviciul care îți uşurează munca pentru că poți fi la birou oriunde te-ai afla.

Află mai multe
Media SAT img

Servicii SMS

Cu o experiență de peste 15 ani în furnizarea de servicii SMS, MEDIA SAT îți oferă soluții complete de SMS Mobile Marketing, Mobile Payments și Servicii cu Valoare Adăugată prin SMS.

Vrei să transmiți Mesaje Publicitare, Alerte sau Notificări prin SMS, să organizezi promoții pe Numere Scurte sau să încasezi prin SMS contravaloarea produselor și serviciilor tale? MEDIA SAT este partenerul ideal pentru servicii SMS de top pe piața din România.

24/7

Suport

99,99%

Disponibilitate servicii

80.000+

Useri

30.000.000+

SMS-uri/lună

Serviciile noastre

Media SAT img

Inteligente

Cele mai complexe servicii telecom servite la cheie, soluții inovative care te ajută să câștigi cursa contra cronometru a eficienței în business

Media SAT img

Prietenoase

User-Friendly e greu de tradus, dar noi facem asta în fiecare zi. Îl traducem în serviciile și suportul nostru, ca să știi că suntem alături de tine oricând

Media SAT img

Excelente

Motorul MEDIA SAT este mândria noastră pentru lucrurile excelent făcute. Îl alimentăm cu cei peste 20 de ani de experiență, cu pasiune și dedicare