Internet prin satelit oriunde

Internet prin satelit EURO BROADBAND - Abonamente

Suntem cu totii diferiti, asa ca iti oferim abonamente din care sa-l alegi pe cel potrivit tie, in functie de necesitati. In cazul in care nu ti se potriveste niciunul dintre pachetele de mai jos, te rugam sa contactezi un reprezentant de vanzari care va gasi solutia potrivita pentru tine

Abonamente
EURO BROADBAND
Viteza Maxima Download, Mbps 16 Mbps 16 Mbps 16 Mbps
Viteza Maxima Upload, Mbps 3 Mbps 3 Mbps 3 Mbps
IP-uri private alocate dinamic in spatele modemului Satelit 1 1 1
Consum agregat pe 1 luna (GB) 10 GB 30 GB 75 GB
Politica de utilizare aplicabila per pachet Max 256kbps dupa 10GB Max 256kbps dupa 30GB Max 256kbps dupa 75GB
Abonament Lunar Servicii
 
Optiune Dublare Consum GB
****

Echipamente Euro Broadband
 
Pret Echipamente Euro Broadband
Taxa Activare Promotionala Gratuit
 

Tarifele si preturile nu includ TVA. 
*Pretul echipamentului Euro Broadband este de 1.782 lei fara TVA la cursul de schimb valutar de referinta 4.82 lei/Euro.

Pretul Echipamentelor Euro Broadband include Antena Satelit 0.75m cu kit instalare special TRIA, TRIA si Modem Internet prin Satelit. Echipamentele livrate nu includ suportul de prindere al antenei satelit si nici cablul coaxial dintre TRIA si Modem.

Taxa de Activare include activarea pe satelit a Serviciilor Euro Broadband si transportul echipamentului la locatie sau, in cazul in care Beneficiarul solicita acest lucru, la sediul unuia dintre Instalatorii autorizati MEDIA SAT, urmand ca acesta sa transporte echipamentul in locatia de instalare la momentul executarii lucrarii. Instalatorul autorizat nu are dreptul sa perceapa un tarif aditional pentru acest transport. Valoarea Taxei de Activare este de 275 EUR fara TVA la care se aplica Discount la cumpararea echipamentelor Euro Broadband de la MEDIA SAT.

**Clientul beneficiaza de un Discount de 100% din taxa de activare in cazul cumpararii echipamentelor Euro Broadband de la MEDIA SAT, pentru contractul cu durata minima contractuala de 1 an.

***Pentru protejarea bazei generale de abonati de congestiile datorate utilizarii in exces a Internet-ului din pachetele standard de catre anumiti utilizatori, MEDIA SAT poate aplica o Politica de Utilizare diferita in functie de pachetul contractat, avand dreptul de a restrictiona temporar viteza de transfer a datelor la depasirea anumitor praguri de consum GB. In cazul in care un utilizator care are viteza restrictionata temporar doreste revenirea imediata la viteza de transfer nerestrictionata, utilizatorul poate achizitiona pachete Volume Booster de cate 1 GB in valoare de 7 EUR fara TVA / 1GB. Volume Booster-ele pot fi activate prin simpla apelare telefonica a Serviciului Clienti MEDIA SAT, serviciu disponibil Non-Stop, si vor fi taxate in factura lunii urmatoare.

****Optiunea Dublare Consum GB pentru pachetul Euro Broadband poate fi activata/dezactivata pe parcursul contractului. Odata activata, se poate solicita dezactivarea dupa minim 30 de zile.

*****Instalarea se poate executa de catre Client sau, contra cost, de catre Instalatori Autorizati MEDIA SAT. Instalarea se negociaza direct cu instalatorul si se plateste direct catre acesta la momentul executarii lucrarii.

Durata minima contractuala este de 1 an.