Servicii Centrala Telefonica Virtuala VoIP

Bazate pe tehnologia Cloud Computing, serviciile Alonia Business iti ofera mai mult decat o centrala telefonica normala! Vei avea libertatea de a te conecta din locatii multiple, poti lucra de oriunde, chiar si de acasa si vei avea posibilitatea sa comunici cu angajatii sau colegii tai oricand. Alonia Business este serviciul care iti usureaza munca pentru ca poti fi la birou oricat de departe te-ai afla

Tehnologie Cloud Computing

Posibilitatea comunicarii prin interioare oriunde te-ai afla

Mesaj preinregistrat de intampinarea a clientilor

Mesaje vocale trimise prin
e-mail, care pot fi ascultate pe pagina web de utilizator

Pachete de 5 linii telefonice si 1000 de minute in toate celelalte retele fixe si mobile din Romania

IVR – Meniu interactiv preinregistrat care permite apelantilor selectarea unor optiuni diverse

Follow Me - redirectionare inteligenta automata catre mai multe numere de telefon in functie de disponibilitate

Inregistrare apeluri pe interioarele selectate

Teleconferinte organizate din interfata de administrare

Abonament Start

Pachet START

25 Eur

Firma mica dar ambitioasa? Oameni putini dar super-profesionisti? Oricine suna la firma ta trebuie sa stie asta! Intampina-i la fel de profesionist cu un mesaj preinregistrat de bun venit inainte sa tasteze interiorul dorit sau sa apeleze secretariatul.

Saptamana asta te-ai mutat cu biroul in sufrageria casei tale sau, chiar mai bine, la mare? E OK! Oriunde te-ai afla te poti conecta pe telefonul de serviciu si poti raspunde la apelurile primite ca si cum ai fi la birou. Ai nevoie totusi si de o vacanta? Viitorii tai clienti iti pot lasa mesaje vocale pe care ti le trimitem pe e-mail sau pe care le poti asculta pe pagina web de utilizator.

Teleconferinte, redirectionare apeluri, fax virtual , 5 linii telefonice, apeluri gratuite in reteaua Alonia si 1000 de minute in toate celelalte retele fixe si mobile din Romania. Ai mai multi angajati, contractezi mai multe pachete.

Abonament Premium

Pachet PREMIUM

40 Eur

Vrei toate functionalitatile unei centrale telefonice inteligente si libertatea de miscare pe care ti-o ofera tehnologia Cloud Computing? Serviciul Alonia Business PREMIUM este cea mai buna alegere.

Intampina-ti actualii si viitorii clienti si parteneri cu un mesaj profesionist pre-inregistrat si un Meniu Vocal Interactiv in care sa-si selecteze optiunile in functie de ora sau perioada in care suna. Inregistreaza convorbirile desfasurate prin centrala virtuala pe interioarele dorite sau afiseaza in pagina ta web un buton de apel care sa-i conecteze pe vizitatorii paginii gratuit prin telefon cu departamentul tau de vanzari.

Teleconferinte, redirectionare apeluri, fax virtual , 5 linii telefonice, apeluri gratuite in reteaua Alonia si 1000 de minute in toate celelalte retele fixe si mobile din Romania. Ai mai multi angajati, contractezi mai multe pachete.